Event & Catering

Safeer streeft ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit van service (events) te leveren. Dat waarborgen we door de kwaliteit van onze events te organiseren vanuit de vier kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben: persoonlijk (maatwerk), deskundig, snelle service en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Safeer biedt u een vaste, persoonlijke eventcontactpersoon. Hij / zij is uitstekend op de hoogte van uw budget en wensen. Dat betekent dat u uitsluitend voorstellen en adviezen ontvangt die optimaal bij uw wensen aansluiten. Safeer’s event contactpersoon stelt u altijd centraal en streeft samen met u naar een excellent event.

Een fraaie event is doordacht gedecoreerd, over elke detail is nagedacht. Het gehele proces wordt tot in de puntjes verzorgd. Er wordt een thema gekozen en die begint met de uitnodiging, en die wordt door het gehele proces doorgevoerd. Ook is er een rode draad die begint bij alle doorslaggevende elementen, zoals bij de entree (bepalend voor de eerste indruk), zaalinrichting, decoratie en catering. Elke detail en element versterkt de sfeer en boodschap van uw feest event. Uw gasten moeten zich thuis voelen en op hun wenken worden bedient.

Decoratie, aankleding en styling is meer dan mooi maken van ruimtes. Een doordachte uitstraling tot de detail verzorgd, creert dan ook een krachtige communicatie impuls, maar ook een belevenis voor uw gasten.

Safeer vertaalt uw wensen met alle passie naar de perfecte sfeer, naar beste prijs-kwaliteitverhouding en passend bij de locatie. Wij zijn u graag van dienst

Wij helpen u graag de werkzaamheden uit handen te nemen bij uw eerstvolgende culinaire evenement. Bij Safeer vindt u een excellente cateringdienst. Al onze gerechten worden met veel liefde, passie en zorg en op traditionele wijze bereid.

Wij bieden u verschillende soorten heerlijke hapjes, schalen vis- vlees gerechten, salades en desserts. Onze complete cateringdienst is tot uw dienst, en streven er naar om elke verwachting te overtreffen.

Winkelwagen
Scroll naar boven